Hihot bútor

Ha ifjúsági bútor, akkor Hihot!

Alapvetően nem szeretem az összerakható elemes bútorokat. Régimódi konzervatív vagyok, nagyon szeretem az ódivatú eredeti fából készült, nehéz szekrényeket, ágyakat, amibe még benne van az anyag. Igyekszem is lakásom ilyen, vagy hasonló bútorzattal berendezni.

A napokban azonban jártam egy hatalmas nagy bútoráruházban, ahol nagyon sok szép lakásberendezést, hálószoba, nappali és mindenféle bútor bemutatója volt. Itt láttam meg egy bútorcsaládot, mely nagyon megtetszett. Gondoltam utána járok, hol, ki, milyen cég gyártja.

Kiderült, hogy egy világhírű lengyel bútorgyártó cég a Black Red White termékével, azon belül is Hihot márkanévvel ellátott bútorcsalád az, amely megragadta figyelmem és megváltoztatta véleményem az elemes és összeszerelhető bútorról való előítéletem. A Hihot bútor ugyanis egy nagyon szép ifjúsági bútorcsalád, mely kedves világos, vidám színeivel igazán elragadó.

Két választható szín gondoskodik arról, hogy fiú vagy leányka szobát akarunk kialakítani, de kombinálhatjuk is akár, ha nem akarjuk külön választani a gyerekeket. Ezeknek az ifjúsági búroknak az ára is elérhető, de érdemes oda figyelni a kedvezményekre és akkor sokkal olcsóbban hozzájuthatunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.